GU Holding AB förlänger uppdragsavtal med CMR

Nyhet: 2011-10-10

GU Holding förlänger och utökar det uppdrag som sedan 2010 funnits för Sahlgrenska Center for Cardiovascular and Metabolic Research, CMR.

Uppdraget innebär att GU Holding tillsammans med CMR skall etablera ett arbetssätt för hantering av innovation och nyttiggörande för hela forskningscentrat. Forskningskoordinator Charlotta Johansson kommer att fungera som en länk mellan CMR och GU Holding och utgöra en viktig resurs i strukturen, som tar form under hösten.

För mer information: Sara Pellmé, Business Development & Investment Manager på GU Holding, sara.pellme@holding.gu.se eller 031-786 51 54.

AV: Sara Pellmé

• Nyinvalda i Oncorenas styrelse

[2014-05-28] Oncorenas ägare har vid bolagets årsstämma den 20 maj 2014 beslutat om att välja in tre nya medlemmar i bolagets styrelse tillsammans med omval av befintliga ledamöter, förutom GU Holdings avgående ledamot Sara Pellmé, tidigare affärsutvecklare och investment manager på GU Holding som blivit rekryterad av AstraZeneca.

• GU Holding söker Kvalificerad redovisningsekonom

[2014-05-21] GU Holding söker Kvalificerad redovisningsekonom

• GU Holding på Life Science dagen

[2014-05-14] GU Holdings VD, Klementina Österberg, medverkade på Life Science dagen 2014, som arrangerades av Dagens Medicin och Veckans Affärer.

• Innovation Day: Life Science är en av Göteborgs framtidsbranscher

[2014-05-07] Under Innovation Day fick man se glimtar av det som görs inom Life Science i Göteborg. Det borde vara fler som är här och lyssnar, tyckte Anders Hyltander som var dagens moderator.

• Kocken och jag och Middagsfrid slår ihop sina kassar!

[2014-04-14] Göteborgsbaserade matkasseföretaget Kocken och jag ger sina kunder möjlighet att få sina leveranser från Middagsfrid fr.o.m. maj, när företaget avvecklar sina matkasseleveranser.

• Alliansens politik får tydligt resultat

[2014-04-08] Magdalena Andersson (S), Mikael Damberg (S) och Anneli Hulthén (S) anklagar oss i GP, 1/4, för att hota företagandet. Ett påstående som klingar falskt i jämförelse med verkligheten, skriver Anna Kinberg Batra (M) och Lars Hjälmered (M).

• Upp till bevis om inkubatorverksamhet

[2014-04-08] Magdalena Andersson, Mikael Damberg och Anneli Hulthén sätter en hög tilltro till det nationella inkubatorprogrammet, som utgör ungefär 30 procent av inkubatorernas totala kostnader i Sverige. Det är bra. Tonläget måste betyda att Magdalena Andersson har nya pengar till nationell inkubatorverksamhet i det socialdemokratiska budgetalternativet, skriver Håkan Ekengren (C) och Kristina Jonäng (C).

• Göteborg värd för Sveriges Innovationsriksdag 2014

[2014-04-01] Göteborg värd för Sveriges Innovationsriksdag 2014 Länk till artikel skriven av Business Region Göteborg: http://www.businessregion.se/5.52b58bdf14510b1516296a55.html