Arkiverade nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyheter

Här nedan kan du ta del av GU Holdings nyhetsbrev.
Från och med november 2009, skickar vi ut nyhetsbrev genom Newsdesk.

GU Holdings VD utvald av Sveriges regering - 01 juni 2009

GU Holding investerar i diabetes. I-Tech erhåller bidrag från VINNOVA och lämnar in registreringsfil för medetomidin. Innovidis: LCD-skärmens utvecklare blir hedersdoktor m.m.

GU Holding inbjuder till inspirationslunch -05 maj 2009

GU Holding har stärkts av en Rådgivande Grupp och beviljats 4,8 mkr i EU-medel för att göra fler affärer. MIVAC Development AB attraherar miljoner och ny styrelse. GU Holding samlar IPR i Biomatcell AB och tillsätter ny styrelse.

GU Holding investerar i nyupptäckt substans -21 jan 2009

I-Tech attraherar 12 mkr från ny investerare och ingår betydelsefulla licens- och samarbetsavtal. GU Holding investerar i nyupptäckt substans från havet för smärtstillning och i Talkamatic som utvecklar digitala dialogsystem fått order om 1 mkr från Volvo Car Corporation, mm.

GU Holding investerar i cancerterapi-projekt -22 dec 2008

GU Holding investerar i cancerterapi-projekt och säljer innehav i Actar. CropTailor säkrar 2 miljoner i bidrag. Ortoma tar in 1,5 miljon kronor och Ostrea tar hem över 7 miljoner. ALCD-projektet blir Innovidis AB, mm.

GU Holding hälsar två nya medarbetare välkomna - 27 aug 2008

GU Holding startar kommersialiseringsplattform och BIOMATCELL kommersialiseras. GU Holding stärker möjligheterna för forskare att skydda sina idéer. Fortsatt deltagande i Innovationsbrons inkubatorprogram. Vårens idéstipendiater utsedda. VIGOR nominerad till Nordiska Rådets Natur- och Miljöpris 2008.

GU Holding investerar i vågenergi -25 jan 2008

GU Holding investeringar i vågenergi och i nackkrage. GU Holding söker erfaren förhandlare. Nyheter angående bolagen I-Tech AB, Botaniska Analysgruppen AB, Ostrea Sverige AB, Biopix AB samt Crop Tailor AB.

Starkt positivt resultat för GU Holding 2006 -26 april 2007

Resultatet som GU Holding redovisar i sitt bokslut för 2006 är starkare än någonsin tack vare att holdingbolaget har realiserat sina andelar i tre bolagsinnehav.

Notiser: GU Holding och portföljbolagen -3 maj 2006

GU Holdings fortsatta utveckling med förändringar i styrelse och ledning, Utlysning om idéstipendier, Nanoxis tar in 7 mkr, Blue Mobile genomför nyemission, Marine Paint och dess kommersialisering, Oiido säljer headset till Stora Enso, mm.

GU Holdings VD, Göran Wessman, avgår -19 dec 2005

GU Holding har, under Göran Wessmans fyra år som VD, gått igenom två skilda faser. De första två åren koncentrerades insatserna på att genomföra en ekonomisk rekonstruktion...

GU Holding får VINNOVA-stöd för inkubation -1 feb 2005

GU Holding får genom statliga VINNOVA:s inkubatorprogram fortsatt ekonomiskt stöd under ytterligare tre år, nu i samarbete med den biomedicinska inkubatorn vid Sahlgrenska Science Park.

GU Holding välkomnar nya medarbetare -27 maj 2004

GU Holding har glädjen att välkomna ett antal konsultanställda affärsutvecklare och ekonomer som förstärker arbetet i GU Holdings portföljbolag.

GU Holding genomför nyinvesteringar -19 sep 2004

Beskrivning av nyinvesteringarna i Tendera och i Nanoxis, samt notiser om Scandinavian CRI expanderar och Surgical Science breddar sin styrelse.

Utvärdering av GU Holding - 4 juni 2003

Utdrag ur en studie av Karin Kronstam på uppdrag åt Teknikbrostiftelsen i Göteborg.

Scandinavian CRI - 4 okt 2002

Information om förändringar av styrelse och ledning.

Notiser: försäljningar och följdinvesteringar -11 juni 2002

Presentation av GU Holdings nya styrelse, Handelshögskolan Kompetens AB förvärvat av Handels, Bryggfinansiering till Surgical Science, Bryggfinansiering till Actar, mm.